SiCUREZZA – Milánó 2017. noveber 15-17.

SiCUREZZA – Milánó 2017. noveber 15-17.

2018-01-11 Hírek

A rendezvény bemutatása

International Security & Fire Exhibition, Európában az egyik legnagyobb nemzetközi biztonságtechnikával, bűnmegelőzéssel, okos megoldások bemutatásával foglalkozó kiállítása.

Idén 19. alkalommal került megrendezésre, a Fiera Milano olaszországi rendezvényszervezője és az európai biztonsági és tűzoltó iparág mércéje, valamint a SMART BUILDING EXPO, a Fiera Milano és a Pentastudio rendezvénye, idén 25.569 fő szakmai látogató részvételével (+ 35% a 2016-os kiállításhoz képest).

“Az eseményen résztvevő 86 országból több, mint 25 000 üzemeltető megerősíti, hogy a SiCUREZZA a biztonsági ágazat referenciapontja.” – jegyezte meg Fabrizio Curci, a Fiera Milano vezérigazgatója – “Ez az esemény innovatív és professzionális képzési központja ennek az iparágnak, mivel konkrét megoldásokat nyújt olyan időszakban, amikor az integráció és a digitalizálás megváltoztatja a szabályokat.”

A SICUREZZA számos szektort képviselt, mint például a videomegfigyelés, a hozzáférés-szabályozás, a behatolásérzékelés és a passzív és a számítógépes biztonság. Ebben az évben a tűzmegelőző szektor mind a felismerés, mind a szupresszió tekintetében csatlakozott ehhez a már széles körű kínálathoz.

A SECURIMASTER Kft. részvétele

Társaságunk a SECURICUM Smoke bomb termékével jelent meg a kiállításon, célunk a kiállításon való megjelenéssel új partnerek megszerzése volt, hiszen az SiCUREZZA-n részt vevő cégek javarészt nagy, több telephellyel, fokozott biztonsági előírásokkal rendelkező vállalatok voltak.Back to blog list

Share this Story