Cégünkről

Gazsi László ügyvezető igazgató
Gazsi László ügyvezető igazgató

Társaságuk 2000-ben történt megalapítása óta jelentős fejlődésen, változáson ment keresztül, mely során vált a magyar vagyonvédelmi piac egyik meghatározó szereplőjévé. Ügyfeleink száma a dinamikus fejlődésnek köszönhetően folyamatosan növekszik.
Üzleti sikereinket többek közt az általunk alkalmazott széles körű és innovatív vagyonvédelmi megoldások, a munkatársainkkal szemben támasztott magas minőségi elvárások, valamint a folyamatosan változó piaci körülményekhez való alkalmazkodás fémjelzi.
Üzletfilozófiánk alapja, hogy a megbízóink számára hosszú távon biztosítsunk magas színvonalú szolgáltatásokat a minőségi mutatók folyamatos monitorozásával.

E folyamatban kiemelten fontos szerepet játszik emberi erőforrás gazdálkodásunk, mely működésünk minden területén a legkiválóbb szakemberek foglalkoztatására törekszik, és ez garanciát jelent megrendelőink számára az általunk nyújtott szolgáltatások minőségére vonatkozóan.

A folyamatosan változó piaci igényekhez igazodva feladatunknak tekintjük, hogy a legmegfelelőbb biztonsági megoldások kidolgozásával hosszútávon segítsük és támogassuk partnereink hatékony működését.


A SECURIMASTER Kft. története

A SECURIMASTER Kft. 2000-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú vagyonvédelmi vállalkozás.

Megalakulásunk óta jellemző ránk a folyamatosan fejlődés, amely megjelenik mind az üzleti partnereink számának növekedésében, mind a dolgozói létszámban. Az egységes szemléletű, folyamatos, magas szintű szolgáltatásaink eredményeként elértük, hogy Magyarország teljes területén kínáljuk komplex és integrált vagyonvédelmi szolgáltatásainkat. Elsődleges célunk, a minőségi, ugyanakkor gyors és rugalmas munkavégzés.

A szolgáltatási területeink folyamatos bővítésén dolgozunk azért, hogy a jelenlegi és a leendő partnereink felmerülő igényét teljes mértékben ki tudjuk elégíteni, ehhez nagyban hozzájárul a munkatársaink felkészültsége, tapasztalata és az alkalmazott minőségpolitikánk.

Társaságunk kiemelt követelményeket támaszt minden munkatársával szemben. A vezetésben, irányításban, előkészítésben képzett, vagyonvédelmi szakemberek, tapasztalt mérnökök vesznek részt. Mérnökeink biztosítják, hogy a kivitelezésben résztvevő munkatársaink szaktudásuk legjavát adva valósítsák meg a megrendelők, illetve ügyfeleink által meghatározott és elvárt feladatokat.

Dinamikus fejlődésünk és magas minőségi követelményeink eredményeképpen 2005-ben megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer tanúsítványt, 2013-ban pedig az MSZ EN ISO 27001:2006 információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítványt. 2014. óta pedig SECURIMASTER Kft. aktív szerepet vállal az MSZ ISO 26000:2011 szabvány követelményeinek megfelelő társadalmi felelősségvállalási rendszer kiépítésében, működtetésében, továbbá 2015. óta az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert alakítottunk ki, és az ezek iránti elkötelezettséget a Társaságnál dolgozó minden munkatársától elvárja.

A SECURIMASTER Kft. tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának, mert fontos számunkra, hogy a kamara követelmény rendszernek is megfeleljünk.

JÖVŐKÉP

Hiszünk abban, hogy a biztonság az, amivé tesszük.  A SECURIMASTER Kft. a vagyonvédelem imagének, a szakma presztízs-fejlődésének aktív szereplője. Legfontosabb célunk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink vagyonát veszélyeztető kockázati tényezők kiszűrésével, professzionális biztonsági szolgáltatásainkkal, a társadalom egészének biztonságát növeljük Magyarországon.

KÜLDETÉS

Küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk nyújtott minőségi színvonalú szakmai szolgáltatások terén ne csak hazánkban, hanem határainkon átívelően is jól szervezett, gyors, és hatékony munkával tudjuk kielégíteni partnereink növekvő igényeit.

ÉRTÉKEINK

A SECURIMASTER Kft. céljai elérésének középpontjában az év 365 napján, a hét minden napján 24 órában rendelkezésre álló magas színvonalú felkészültséggel, szakmai hozzáértéssel bíró munkatársai állnak.
Büszkék vagyunk a szervezeti kultúránkat átható szakmaiságra és a tisztességre, amely átfogó és rugalmas biztonsági szolgáltatásaival ügyfeleink hosszú távú elégedettségét, ezáltal céljaink elérését szolgálja.

Minőségi szolgáltatás
Ügyfélközpontúság
Innováció
Proaktivitás
Rugalmasság
Tisztességes és etikus üzleti magatartás
Egyenlő bánásmód
Nyílt és emberközpontú kommunikáció
Társadalmi felelősségvállalás
Egymás iránti elkötelezettség
Egyedi igények – egyedi megoldások

Szervezeti felépítés

SECURIMASTER Kft. és SECURIMASTER Protect Plusz Kft.  Pénzügyi mutatói

Díjbevétel növekedési mutató (%) 2010 bázisév 100%

 • Díjbevétel növekedési mutató (eFt)

Eredményességi mutató (%)

 • Díjbevétel növekedési mutató (%)

Szolgáltatási modell

Cégünk szolgáltatásainak középpontjában a megbízói igény áll.
Az igényfelmérés után minden esetben személyre szabott biztonsági megoldásokat dolgozunk ki.
Munkánk során állandó innovációra törekszünk a legjobb megoldások felhasználásával, valamint folyamatos minőség-ellenőrzést végzünk a hatékonyság növelése érdekében. A szolgáltatói munka értékelését követően javaslatot teszünk a fejlesztési lehetőségekre és a költségek optimalizálására.
Ezen felül nagy hangsúlyt helyezünk dolgozóink folyamatos képzésére, továbbá munkatársaink kiválasztásánál a fő alapelvünk, a megfelelő embert a megfelelő helyre.

A SECURIMASTER Kft. cégkultúrájába olyan foglalkoztatáspolitikát épített be, amely az egyenlő bánásmód, esélyegyenlőség elvén alapul. A munkaerő-piaci diszkriminációt teljes mértékben elutasítjuk, azonos termelékenységű (vagyis azonos minőségű) munkaerőt, azonos módon értékelünk.

A Társaságunk rendelkezik – KIVÁLASZTÁSI, FELVÉTELI, OKTATÁSI, ÉS MINŐSÉGELLENŐRZÉSI/IRÁNYÍTÁSI SZABÁLYOZÁSSAL.  A szabályzat teljes egészében lefedi és szabályozza a kiválasztási és felvételi feladatokat, valamint tartalmazza a  SECURIMASTER  Kft. HR politikáját.

KÉPZÉSI RENDSZER

A tudás érték, a SECURIMASTER Kft. ezért minden munkatársának igényes, magas színvonalú belső és külső oktatási rendszerben történő oktatását, szakképzését létfontosságúnak tartja.

KÉPZÉSI RENDSZERRŐL BŐVEBBEN

Minőségpolitika

Minőségirányítási rendszerünk működésének célja, hogy szolgáltatásainkat a vevőink felé a hatályos jogszabályoknak megfelelve, a társadalom követelményei szerinti magas szakmai színvonalon teljesítsük.

Társadalmi kötelezettségvállalás

A társadalmi felelősségvállalás elvének alkalmazásakor a Társaságunk számára az átfogó cél az, hogy maximalizálja hozzájárulását a fenntartható fejlődéshez a hét alapelv szerint, azaz, figyelembe véve a társadalmi, környezeti, jogi, kulturális, politikai és szervezeti változatosságot, valamint a gazdasági körülmények különbségeit.

Biztosítás 

Társaságunk valamennyi szolgáltatására vonatkozóan rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással. Társaságunk tevékenységéért a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vállal felelősséget. Biztosításunk fedezete kiterjed az anyagi károk és személyi sérülés okozása esetére, valamint harmadik személynek okozott károkra.

Partnereink

 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview