ÉLŐERŐS SZOLGÁLTATÁSOK

Őrzési szolgáltatások

services_eloerosbanner

Széles tartományban nyújtunk általános és speciális őrzési szolgáltatásokat.

Általános szolgáltatásaink keretében ipari és termelő objektumok, irodaházak, üzletek, valamint logisztikai centrumok számára recepciós, személyporta, teherporta és járőrszolgáltatásokat biztosítunk.

Speciális szakértelmet igénylő szolgáltatások között tartjuk számon a kereskedelmi egységek üzlettér őrzési szolgáltatását, a pénzintézeti ügyféltér őrzési és monitoring szolgáltatásait, valamint a logisztikai központok raktárának őrzését.

Az őrzési szolgáltatásokat az évszaknak megfelelő, egységes formaruhában és kiváló minőségű egyéni felszerelésekkel látjuk el.

Magas minőségű őrzési szolgáltatásaink alapját a cégünknél alkalmazott többlépcsős kiválasztási folyamat, a magas szintű oktatás és az ezekre épülő ellenőrzési rendszer adja.

Ipari és termelő objektumőrzési szolgáltatások:

Recepciós szolgáltatás

Személyporta szolgáltatás

Teherporta szolgáltatás

Monitoring szolgáltatás

Járőrszolgáltatás

Kutyás járőrszolgáltatás

Termeléstámogató őrzési szolgáltatás

Pénzintézeti őrzési szolgáltatások:

Recepciós szolgáltatás

Monitoring szolgáltatás

Járőrszolgáltatás

Kereskedelmi őrzési szolgáltatások:

Üzlettér őrzési szolgáltatás

Monitoring szolgáltatás

Járőrszolgáltatás

Irodaházi őrzési szolgáltatások:

Recepciós szolgáltatás

Monitoring szolgáltatás

Járőrszolgáltatás

Szállítmánykísérési szolgáltatások

Ügyfeleink szállítmányának biztonsága fontos számunkra. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező biztonsági őreink a legmodernebb felszerelésekkel ellátott gépjárművek használatával gondoskodnak ügyfeleink szállítmányainak kockázatmentes célba juttatásáról mind belföldi, mind pedig külföldi szállítási útvonal esetében. A szolgáltatás során ellenőrizzük és dokumentáljuk a szállítmány útvonalát, a szállítmányt érő támadások megelőzése, illetve elhárítása érdekében felmérjük a lehetséges kockázatokat, rendkívüli események bekövetkezésekor pedig megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Önálló járőrszolgáltatások

Az önálló járőrszolgáltatás keretében a védendő objektumhoz (telephelyhez) riasztási esemény nélkül is járőrt indítunk. A szolgáltatás keretében a járőr területellenőrzést hajt végre. A járőrözés során teljesítendő feladatokat megrendelőinkkel előre egyeztetjük és azt a járőrszolgálati utasításban rögzítjük. Az ellenőrzés időszaka lehet fix időintervallumokban vagy véletlenszerűen időzítve, a járőrözés történhet éjjel és/vagy nappal.

Objektum távfelügyeleti szolgáltatások

A szolgáltatás keretén belül a megfigyelt objektumban levő riasztórendszer érzékelőiből érkező jelzéseket fogadjuk és a választott intézkedésnek megfelelően indítjuk a kivonuló járőrt és/vagy értesítjük a megbízó által megjelölt első elérhető értesítendő személyt. A jelzések fogadása történhet GPRS-en vagy vezetékes telefonvonalon keresztül.

Eseti szolgáltatások

Cégünk eseti jellegű élőerős szolgáltatásokat is biztosít megrendelői részére, mint például a rendezvénybiztosítás sport rendezvények, vállalati ünnepségek, kiállítások és egyéb rendezvények alkalmából.