Csapatépítő tréning – 2020.08.13-14 Gyarmatpuszta

Csapatépítő tréning – 2020.08.13-14 Gyarmatpuszta

2020-08-31 Hírek

Most is, mint mindig nagy izgalommal és várakozással töltött el a közelgő csapatépítő tréningünk.

Az idei, már a harmadik alkalom volt számomra és most sem csalódtam!

A délelőtt szabadtéri a csapatmunkát fejlesztő játékokkal telt, amelyek véleményem szerint nagyon jól sikerültek és külön öröm volt számomra, hogy nem egy teremben kellett végrehajtani a feladatokat.

A napunk, a már tradíciónak számító lövészettel folytatódott, ami nagy kedvencem, mert akit egyszer megcsapott a lőpor illata… A lövészet után indultunk a szállásunkra, ami egy csodálatos helyszín volt, nekem az eddigi legszebb helyszín, ahol finom vacsora és szabadprogram következett.

Nagyon jó hangulatban telt az est további része, amely során előfordultak éjszakába nyúló nagy, kötetlen beszélgetések és a felhőtlen tréfálkozások, nevetések is. Másnap picit fáradtan ugyan, de egy finom reggeli és kávé után indultunk haza.

Nagyszerű, kiválóan teljesítő és működő csapata miénk, kitűnő szervezés, szuper játékok, profi játékmester és egy gyönyörű helyszín jellemezte az ezévi csapatépítőnket. Nagy élmény volt ez részemre és büszkeséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.     

                                                                                                                                       Szűcs Gyula                                                                                              területi vezetőBack to blog list

Share this Story