Az elmúlt időszak kiemelt rendezvénybiztosításai

Az elmúlt időszak kiemelt rendezvénybiztosításai

2017-06-02 Hírek

Cégünket kérte fel az APOLLO TYRES (HUNGARY) Kft.  2017. április 7-i gyáravató, valamint régi szerződéses partnerünk az OBO Bettermann  Kft 2017. május 9-i épületavató ünnepségének biztosítására.

Az APOLLO TYRES Gyöngyöshalászon építette fel európai első zöldmezős beruházásként épülő gyárát 146 milliárd forintból, melyet a teljes média gigaberuházásként aposztrofál. A rendezvényen mintegy ezer vendég vett részt, köztük miniszterek, államtitkárok, országgyűlési képviselők valamint országos és a nemzetközi sajtó munkatársai.

Mindez szintén helytálló az OBO Bettermann Kft. gyárépület avató ünnepségére is, sőt mindkét esemény díszvendége Dr. Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke volt, így már a rendezvénybiztosítás előkészítési feladatait is a Terror Elhárítási Központ tisztjeivel együttműködve végeztük, mivel számos speciális elvárásnak kellet megfelelnünk.

Feladataink voltak többek között, a jármű és gyalogosforgalom irányítása, a vendégek beléptetése, a központi ünnepség helyszínének biztosítása.

Munkatársaink mindkét esetben fegyelmezetten, magas fokú szakmai hozzáértéssel és kiváló hozzáállással végezték munkájukat, amelyet a Megbízóink is megköszöntek.

a rendezvénybiztosító csapatunkBack to blog list

Share this Story