Képzési rendszer

 Képzési rendszer

A tudás érték, a SECURIMASTER  Kft. ezért minden munkatársának igényes, magas színvonalú belső és külső oktatási rendszerben történő oktatását, szakképzését létfontosságúnak tartja. A vagyonvédelmi piacon való helytállás, folyamatos fejlődés nélkülözhetetlen eleme a jól bevált “best practice” módszerek széles körben történő megismertetése.
Az egyéni képességek szerint elsajátított szakmai ismeretek felhasználását és felhasználhatóságát dedikált oktató garantálja. A szakmai képzettség és az elsajátított ismeretek kiaknázása biztosítja a szelektálás lehetőségét, egyben szavatolja, hogy a SECURIMASTER Kft. minden munkatársa specifikus szakmai ismereteinek megfelelő munkakörben kamatoztassa tudását.

A SECURIMASTER Kft. azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan oktatást közvetítsen, mely a biztonsági őrök személyiségére, jövőjére, a társadalmi környezetre is pozitív hatást gyakorol.

A Társaság vezetősége a kitűzött cél megvalósítása érdekében elkötelezi magát, és aktív szerepet vállal magas szintű képzésének megvalósítására.