Gyakornoki tapasztalataim a SECURIMASTER Kft-nél

Gyakornoki tapasztalataim a SECURIMASTER Kft-nél

2017-04-10 Hírek

Gyakornoki tapasztalataim a SECURIMASTER Kft-nél

Kedves Olvasó!

Szeretném néhány mondatba sűrítve elmondani gyakornoki tapasztalataimat, a SECURIMASTER Kft. együttműködésével és támogatásával eltöltött gyakornoki időszakról, amely során értékes elméleti és gyakorlati tapasztalatokra tettem szert.

A Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának végzős Kereskedelem és Marketing szakos hallgatója vagyok. A záró vizsga előtti 14 hetes gyakorlatomat a SECURIMASTER Kft-nél töltöm, amelyet 2017.02.06-án kezdetem meg a Társaságnál, ahol is nagy örömmel fogadtak és emellett egy kellemes, barátságos légkör várt.
Az itt eltöltött idő során, volt alkalmam a SECURIMASTER Kft. tevékenység körének megismerésére, valamint az elméletben szerzett tudás gyakorlatban történő kamatoztatására. A Társaság rendkívül pozitív hozzáállását és nagyvonalúságát tükrözi, hogy betekintést engedett a teljes vállalati struktúrába, így ezen keresztül lehetőségem nyílt megismerni a head office-hoz tartozó tevékenységeket, mint a pénzügyi, adminisztratív, beszerzési és munkaügyi.

Örömmel töltött el, hogy az operatív tevékenységek keretein belül ágazatvezetői mentorálással módomban állt, számomra érdekes ipari és termelő létesítmények látogatására, ahol személyesen is találkoztam az ott szolgálatot teljesítő vagyonőrökkel és betekintést nyerhettem a munkavégzésük menetébe is.

A vállalat fő erőforrása, és értéke a munkaerő, amellyel kapcsolatosan általam tapasztalt főbb jellemzők a jól szervezettség, a precizitás és  kiváltképpen a középvezetői és az a feletti  szinteken a céggel szembeni magas fokú lojalitás.

Számos új élménnyel és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam, és remélem, hogy a munka világába vezető úton tett első lépésemet, a SECURIMASTER Kft-hez hasonló, jól szervezett és magas szakmai színvonallal rendelkező vállalatnál tehetem majd meg.

                                                                                  Ifj Rétszilasi LászlóBack to blog list

Share this Story